Bedrijfsfeesten

Voor een geslaagd bedrijfsfeest of -event in Limburg.

Onze gerestaureerde historische vierkantshoeve met uitzicht op de Haspengouwse boomgaarden omvat verschillende feestzalen en buitenruimtes. Hier feesten, vergaderen of netwerken uw medewerkers en klanten in alle comfort en privacy.

Makkelijk bereikbaar

Op amper 5 minuten rijden van de autostrade E313 (afrit 31 Bilzen – Hoeselt) vindt u in hartje Limburg een prachtige, locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest of –event. Grotere steden als Hasselt, Genk, Tongeren of Luik liggen op een kwartier tot twintig minuten rijafstand.
Grote én kleine gezelschappen
Voor staande bedrijfsevents of conferenties loopt onze totale capaciteit op tot meer dan 600 personen. Onze kleinere ruimtes zijn dan weer uitermate geschikt voor vergaderingen, productvoorstellingen, seminaries of opleidingen met een beperkter gezelschap. Alle denkbare combinaties behoren tot de mogelijkheden. 
  • Alle nodige audiovisuele hulpmiddelen zoals beamers en schermen zijn aanwezig. Of werkt u nog liever de flipchart? Geen probleem.
  • Uw gasten genieten op het volledige domein van gratis WIFI. 

Culinaire formules

Volledig op maat van uw wensen en verlangens werken wij - passend bij uw bedrijfsfeest of –event - de juiste culinaire formules uit:
  • Een vergadering met een koffiebreak en broodjesmaaltijd of hartig buffet, al dan niet afgesloten met een diner aan tafel
  • Een spetterend bedrijfsevent dat overgaat in een gezellig dansfeest
  • Een stijlvolle netwerkreceptie met dranken en heerlijke amuses

Ruime parkeermogelijkheden

Ook over parking hoeft u zich geen zorgen te maken. Op het domein hebben wij plaats voor meer dan 100 wagens. Het nabijgelegen kerkplein biedt nog eens ruimte aan 60 auto’s.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven