Foodcafé/restaurant De Vrije Valk

 Een leuke avond, een maaltijd onder vrienden of gewoon een lekker glas? In Foodcafé de Vrije Valk ben je van harte welkom! De uitgebreide en diverse kaart biedt voor elk wat wils. Bij mooi weer is het gezellig vertoeven op het mooie zomerterras.  


"Reeds 25 jaar zijn mijn vrouw Ilse en ik gepassioneerd bezig met  eten en wijn". zegt Dirk.  Eerst als een uit de hand gelopen hobby in bijberoep en al snel full time cateraar. 16  jaar geleden kochten ze een typisch haspengouwse vierkantshoeve in Alt- Hoeselt.
Feestzaal, restaurant  en foodcafé De Vrije Valk. Een prachtige binnenkoer met mooie en rustgevende terrassen als entree, een rustieke hoeve van 1812 met diverse leuke hoekjes en achteraan een grote verzorgede tuin van 60 are  met enerzijds  wandel – en dierenpark, maar ook  een speeltuin voor de kleinsten en een doepark voor de tieners.  Ilse  zorgt als gastvrouw dat  het je aan niets ontbreekt, kent haar vak en is steeds in de weer om het beste van zichzelf te geven. Haar eigenbereide mocktails en cocktails zijn een begrip geworden. Haar betaalbare , maar smaakvolle wijnen stelt ze voor alsof ze zelf de druiven mee heeft helpen persen.  In de keuken zwaait Dirk samen met zijn zoon Lorenz,  de scepter. Hij wil een boodschap brengen met zijn eten. Zijn creaties zijn hedendaags en met een persoonlijke presentatie. Op de gezichten van de klanten lees je dan ook steeds dat de boodschap is overgekomen.
Verwondering, goedkeurende blikken en een glimlach : mission accomplished.


 

Reserveer uw tafel online

of bel Dirk op 0479 633 824

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven