Heropening De Vrije Valk


Heropenings-  en openluchtmenu aan de prijs van € 35 pp  op 8 / 9 en 10 mei 2021
Aanvang om 12 u of om 17 u (even doorgeven aub)
8 mei avond VOLZET
 
Voorgerecht : assortiment van
Panacotta van asperges met gerookte zalm,  gerookte paling  met creaties van rode biet,  vitello tonato, asperges met beenham en  ei,  bruscetta met tomaat en fijne Spaanse ham, gepocheerde oester met komkommer, salade van venkel en radijs, humus met krokantje
Hoofdgerecht : keuze tussen vis of vlees:
Visgerecht : koolvishaasje gegaard op open vuur met spinazie, polentacrème en  saus van grijze garnaal
Vleesgerecht : gegrilde Ierse entrecôte, sausje van beukenzwam, pot-au-feu van lentegroenten, frietjes
Als dessert voorzien we een leuke creatie van verse aardbeien.
Aangepaste wijnen mogelijk.
Reservatie noodzalijk.
a
Terug naar overzicht
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven