Familiefeesten

Voor elk familiefeest een passende formule op maat.

Voor elk soort familiefeest, klein of groot, biedt De Vrije Valk passende culinaire formules op maat. Onze keuken bereidt met verse seizoensgebonden producten de heerlijkste gerechten voor een diner aan tafel of een passend buffet. Ook stijlvolle dansfeesten mogelijk. U bent al welkom vanaf 20 personen.  Voor kleinere groepjes verwelkomen we u graag in ons naastgelegen loungerestaurant Loreline

Wij hebben maatformules voor:

  • Verjaardagsfeesten met verschillende all-in ‘Let’s party’-formules en Dinner and dance formules
  • Gouden, zilveren of andere bruiloften volledig volgens uw wensen en verlangens
  • Doopfeesten en babyborrels, ook mogelijkheden om uw kindje door een pastoor erkend te laten dopen
  • Communiefeesten met menu’s van drie, vier of vijf gangen
  • Koffietafels met verschillende soorten broodjesmaaltijden

Historisch decor, prachtige uitzichten

Voor elk feest geniet u van het historische karakter van een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve met uitzicht op onze tuin en de achterliggende Haspengouwse boomgaarden. Dankzij de verschillende aaneensluitende feestzalen met uiteenlopende capaciteiten creëren wij voor elk feest de juiste sfeervolle setting. Bij mooi weer staan onze binnenkoer en de tuin van 60 are tot uw beschikking. Uw kinderen kunnen in de tuin achter het gebouw  naar hartenlust ravotten in een groen en veilig speelparadijs.

Culinaire mogelijkheden

Onze vrijwel eindeloze culinaire mogelijkheden variëren van een stijlvol diner of verrassingsmenu aan tafel met prachtige schilderwerkjes op het bord tot een ambiancevol dansfeest waar een dampende frituurwagen de honger van uw gasten stilt. Binnen onze formules, al dan niet met dessertenbuffet, bieden we alle mogelijkheden voor aanpassingen of aanvullingen op maat.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven