Lazy Sunday's

Elke zondag een wisselende brunch voor slechts 28 euro p.p.


Lazy Sundays:

Elke zondag zet De Vrije Valk stipt om 12u30 zijn deuren open voor een Lazy Sunday met zicht op het prachtige Limburgse Haspengouw. Geknipt voor het vieren van een (huwelijks - ) verjaardag, pensioen, doopfeest, samen met vrienden, een familiefeest of gewoon een knusse lunch met zijn twee of het hele gezin.
Deze zondagse culinaire verwennerij is meteen ook de ideale gelegenheid om onze keuken uit te testen als u een feest overweegt op ons domein.

Omschrijving:
Voor slechts 28 euro per persoon en € 1,5 per levensjaar voor kids tot 12 jaar (excl. dranken) geniet u van een wisselend zondagse lunch.
Voor slechts € 45 euro per persoon en € 3.00 per levensjaar voor kids tot 12 jaar  (incl. aperitief, aangepaste wijnen, frisdranken, waters en cristal van het vat) tot 16 uur.
Indien gewenst kan u ook melden bij reservatie of aan de gastvrouw dat u wenst gebruik te maken van alcoholvrije schuimwijn, alcoholvrije wijnen en/of alcoholvrije bieren.
 
Voor groepen vanaf 15 personen: U kan de all In formule uitbreiden met een receptie met hapjes ipv het gebruikelijke aperitief. Het aanvangsuur is in dit geval echter 12 uur ipv 12u30!!! De prijs hiervan is € 50 euro per persoon en € 3.00 per levensjaar voor kids tot 12 jaar  (incl. receptie, aangepaste wijnen, frisdranken, waters en cristal van het vat)
 
 Verder laten wij u genieten van:
 
* Welkomshapjes en een soepje
 
* Een voorgerechtenbuffet met individuele gerechtjes van vis en vlees en warme snacks. Tijdens het voorgerecht kan u ook reeds terecht aan het pasta buffetje. Kinderen vinden hun gading zeker bij de kidscorner.
 
* Hoofdgerecht: voor het hoofdgerecht kan u een keuze maken uit 3 individueel voor u bereide gerechten met een keuze uit vis, schaaldieren en vlees.
 
* Een dessertenbuffet met heerlijkheden uit eigen keuken, aangevuld met kazen, verfijnde patisserie, huisbereid roomijs, warme dessertjes en zoveel meer.

Enkel na reserveren
Verplicht vooraf te reserveren tot uiterlijk de zondagochtend via 0479/615184
Annuleren kan enkel telefonisch tot 24 uur voor de aanvang van de Lazy Sunday. Indien niet komen opdagen: voor vermindering van het aantal personen de dag van het feest zelf, wordt een compensatie van 100% van de prijs, zonder drank x het aantal niet opgedaagde personen aangerekend.
Groepen vanaf 10 personen kunnen enkel reserveren door storting van een voorschot van € 200 op rekeningnummer BE 83 0014 5829 9515 met vermelding van reserveringsnaam en datum van het feest.

Opgelet!!! Indien de inschrijvingen minder zijn dan 30 p, serveren wij een leuke 4-gangen diner opgediend aan tafel aan dezelfde prijs.
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven