Trouwfeesten

Onze ambitie? Van jullie trouwfeest een droomfeest maken.

Wij maken van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke belevenis. Chef-kok Dirk bereidt met zijn gediplomeerd team de fijnste gerechten met dagverse producten. Alle patisserie, gebak en broodjes bereiden we in eigen huis. De mogelijkheden voor showcooking aan ons centraal gelegen kookeiland geven jullie feest dat tikkeltje extra. Wat dachten jullie van een carpaccio of pasta à la minute bereid? De charmante gastvrouw Ilse leidt op de achtergrond het feest van begin tot einde in goede banen. Onze gemotiveerde obers staan volledig ten dienste van jullie gasten en verzorgen met de nodige stijl en gepast onopvallend jullie feest.

Alleen maar genieten

Vrij van zorgen genieten jullie als koppel tijdens het trouwfeest volop mee. Onze feestzalen en persoonlijke aanpak staan garant voor een losse en gemoedelijke sfeer waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Bij trouwfeesten staat ons volledig complex tot jullie beschikking.
Dankzij de aantrekkelijke all-in formules weten jullie vooraf exact wat het huwelijksfeest  kost en staan jullie achteraf nooit voor onaangename verrassingen.  Jullie bepalen zelf het start- en het einduur. Wij bieden all-in trouwfeesten van 50 tot 250 personen.

Culinaire formules

Alle culinaire formules zijn mogelijk: een traditioneel of modern koud- en warm buffet, een diner aan tafel, een walking diner of ons befaamd landenbuffet. Elke formule wordt voorafgegaan door een stijlvolle receptie met heerlijke amuses. Bovendien zit de bruidstaart steeds vervat in ons dessertenbuffet. Welke formule u ook kiest, dankzij de extra partytafels stimuleren we volop het sociaal contact tussen jullie gasten. Bekijk onze prijzen en formules.

Mooi weer buiten?

Bij mooi weer organiseren we volgens jullie wensen de receptie op de prachtige binnenkoer van onze gerestaureerde vierkantshoeve. Tijdens het trouwfeest  met tuinfeest of zelfs bij een landenbuffet
kunnen jullie gasten in een losse sfeer ook eten op het terras of in de tuin van 60are. Ook hier zijn staan voldoende vrije tafels  met verbluffend zicht op de achterliggende Haspengouwse boomgaarden.

Muziek en ambiance

Onze feestzalen beschikken over een uitstekende geluidsinstallatie voor de nodige ambiance.   Onze DJ  staat garant voor een sfeervol huwelijksfeest.  Als jullie kiezen voor een eigen DJ, sta je ook zelf in voor het regelen van de gewenste muziek.  Jullie DJ werkt in elk geval met onze installatie aangezien deze afgesteld staat volgens de  wettelijk verplichte  geluidsnormen.  Ook powerpointpresentaties of filmpjes op het grote scherm zijn altijd mogelijk.

Je huwelijk op ons domein?

Ons domein is naast het trouwfeest ook uitermate geschikt voor de huwelijksplechtigheid zelf. Op eenvoudig verzoek zorgen wij voor de prijs van 450 euro voor een rode loper, 20 witte stoelen, een versierde huwelijksboog, een geluidsinstallatie, een sprekersgestoelte. We versieren alles stijlvol met verse bloemen en witte voile. Aansluitend op de huwelijksinzegening start het avondfeest of kunnen jullie naar wens de gasten eerst laten genieten van een receptie.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven