Historische Vierkantshoeve

Een prachtig historisch kader voor uw feest

De Vrije Valk bestaat uit een stijlvol gerestaureerde vierkantshoeve met binnenkoer en tuin, typisch voor het Limburgse Haspengouw.  De gebouwen dateren uit 1812, een recente grote renovatie vond plaats in 2013. De combinatie van al onze faciliteiten vormt de gedroomde locatie voor uw trouwfeestfamiliefeest of bedrijfsfeest.

Prachtige binnenkoer

Achter de grote houten poort komt u meteen op onze prachtige binnenkoer. Vroeger was dit de plaats waar de mesthoop lag en de boer zijn karren stalde, nu nodigen we u en uw gasten uit voor een sfeervolle receptie op de met groen aangelegde binnenkoer.

Complex van zeven feestzalen

De vroegere stallingen en hooizolder werden omgebouwd tot zeven aaneensluitende feestzalen, met op de benedenverdieping een grote veranda die uitkijkt op de tuin en de achterliggende boomgaarden. Onze verschillende feestzalen bieden samen de nodige capaciteit voor één groots feest of gezellige kleinere feesten of vergaderingen.

Tuin van 60 are

Als u even wilt uitblazen of de benen strekken, dan staan het terras en onze prachtige tuin van 60 are tot uw beschikking. Bij mooi weer kan u buiten eten, zelfs een barbecue behoort tot de mogelijkheden. Kinderen vinden hier alles om naar hartenlust te spelen.

Voldoende parkeermogelijkheden

Achteraan de tuin ligt onze eigen private parking met ruimte voor meer dan 100 auto’s. Het kerkplein op korte wandelafstand biedt nog eens ruimte aan 60 extra auto’s.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven